sollik píše:Jj je to bída v dnešní době na něco čekat 3 měsíce
Teď jen abys neměl problém s garančníma prohlídkama jako jsem měl já. Leada mám z Jarova a v Liberci mi nechtěli prohlídku udělat. Resp. chtěli, ale dali mi takový termín, že jsem sháněl kde mi ji udělají do pár dnů. Doslova mi v Liberci řekli - koupil jste na Jarově, tak si na servis zajeďte do Prahy
Ale tam šlo spíš o to, že ostatní dealeři jsou na Jarov naštvaní, protože je drtí nízkýma cenama .......
Hmmmm...... řekl bych, že v případě jednání jako ho popisuješ v Liberci, je nejlepší ( je-li to oficiální dealer Hondy ) slušně poukázat na eurogaranci, kterou Honda uplatňuje - podle toho, co mi prodejce, u něhož jsem mimochodem koupil PCX za 55.990,- Kč (!!!!), říkal, tak veškeré záležitosti - včetně garančních prohlídek má Honda v on-line databázi, takže vůbec není nutno vést nějaké servisní knížky či co ...... No a pokud dealer nechce prohlídku udělat, natvrdo mu pohrozit prásknutím přímo u Hondy v Japonsku. Mám zkušenost ( u auta ) , že u některých značek má pak dealer docela problém. Jinak už jsem PCX-ko taky přivezl včera - měl jsem docela bobky - Radiálka ho měla v Olomouci, ve středu chtěla převážet do Šumperka a pak kdovíkdy do Mohelnice - měli na to 5 prac. dnů
. Tak jsem vzal přívěsný vozík, gumicuky, postavili jsme skútřík na vozík opřený o "policajta," vyšponovali a 40 km do Mohelnice max. 70-kou ..... Pak problém - neměl jsem kumpány xundání z vozíku - spásný nápad, vysadil jsem dveře z futra, opřel o vozík, má paní jistila dveře proti sesunutí, a SKÚTŘÍK BYL NA ZEMI NATOTATA !!!! Ne, že by spadnul, ale byl kultivovaně sveden. Vřele radím, metoda vyzkoušena a funguje
Mno, a co se garančky týče, jsem teda taky zvědav - Olomoucký kraj nemá dealera, takže nejbližší je u Litomyšle ( tuším Janov ) - máte s ním někdo nějakou zkušenost?