tak to bych neřekl , že je to vyhnilé , je to jen povrchová koroze , která ani nemusí být vůbec spojená s vodou
pro ukázku je toto slušně prorezavělé ,
ale míň jak ten náš prohnilý parlament
sedli píše:Tak jsem dnes konečně sundal zadní kolo ( na videu z Youtube není vše, je to sestříhané ) a potvrdil si co jsem čekal, že tam bude asi vlhkost Hřídel zadního kola je lehce orezlá po celém obvodu a lehce i místa na paknách z kovu...zítra se na to pořádně podívám, vyčistím a uvidím zda to budu nějak řešit,ale asi to složím a jedeme dál a uvidíme jak to bude vypadat po dalších 5.000 km při výměně pneu
sedli píše:Amanda : Postup přímo na zazimování pcx : http://www.pcxclub.cz/aktuality-novinky-akce.htm?id=17 ...a ten olej pod víčku je kravina, sám jsem se tu na to ptal.
Pročistil jsem buben a zjistil, že na 1 brzdové pakně zhruba na 1/3 je odlišný povrch, dost hrubý, dávám fotky, ale moc to mobil nedoostřil. Mohla by to být příčina pískání, jinak pakny opotřebeny nejsou, směs má cca 4 mm...pošlu fotku dealerovi Hondy nebo mu to přijdu ukázat.
sedli píše:nevím o jiným majiteli kterýmu by to pískalo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků