Nerozumím těmhle věcem s elektrikou, start stop jsem nikdy nevypnul a funguje to furt. U dealera jsem objednal gripy, takže uvidíme, poreferuju.
Chci jenom reagovat na SZ veřejně páč si myslím, že to má smysl. PCX používám maximálně, to znamená, že za každého počasí. ( NC už jsem odstavil, protože je natom brutální kosa.) Jsem na to vybaven originál thermo dekou Honda přímo pro PCX
http://www.eshop-moto.cz/detail/honda-p ... rv2010-11/ fotka je tady nic moc, pokusím se vyfotit svoji. Nepamatuju si jestli jsem ji kupoval tady, ale v každém případě je levnější než Tucano urbano nebo jak se to jmenuje. Funguje to jednoduše, jezdec si to připne kolem pasu a má to hozený přes nohy. Deka se nechá naondit k podlážce, ale to jsem neřešil, protože když člověk několikrát nasedá a sesedá je to nesmysl. Deka má ze spodní části kožich a je nepromokavá, součástí je částečná pláštěnka, která je ukrytá pod zipem a vypadá jako zástěra kolem krku. V horní části je slída na mapu nebo jinej nesmysl. Pokud používám tuhle deku, jezdím jenom v džínách bez spoďárů, na krátký vzdálenosti je to v pohodě, při cestě kolem 100km je lepší si je vzít, ale dá se jezdit i kolem nuly jako já do Phy z HK.
Další super zimní dolněk jsou již zmiňované kuchyňské chňapky, fungujou výborně, ale pokud chcete jistotu nainstalujte blastery. Chňapky poté nevadí ovládání přepínačů a páček. Je to jistě bezpečnější, ale já jsem to zatím neřešil. Nyní je chci doplnit vyhřívanými gripy, takže poreferuju. A vůbec na dalším servisu bude hodně úprav, takže určitě napíšu.