Já našel toto sedlo. http://www.gumtree.com/p/cars-vans-moto ... /111751816
vypadá též dost solidně a je relativně levné...
Dobrodruh píše:Ahoj všem, tak jsem se včera stal majitelem nového PCX, musím říct, že to byla láska na první pohled![]()
Než se tak stalo, pročetl jsem celé fórum (byla to teda fuška) a nějak jsem nenašel info o tom, jak jste skútr zajížděli...
Na skútru mám sice najeto docela dost - asi 40 tkm, ale to byl padesátkový 2-takt. Sbírám info všude možně, ale každý mluví jinak - jedni říkají šetřit a nehonit prvních 1000km, jiní zase že jezdit naplno, aby nebyl línej, takže fakt nevím..
Jestli se to už tady řešilo, tak se omlouvám...
sedli píše:BTW, ještě to není aktuální, ale...
Když jste zimovali minulej rok pcx, odmontovali jste svíčku a dali do válce polívkovou lžíci mot.oleje jak je psaný v manuálu na zazimování? Jde pak jen o to utažení svíčky, nemám momenťák, tak zda to má vůbec cenu a dotahujete svíčku od ruky nebo jen na předepsanej utahovací moment?
sedli píše:BTW, ještě to není aktuální, ale...
Když jste zimovali minulej rok pcx, odmontovali jste svíčku a dali do válce polívkovou lžíci mot.oleje jak je psaný v manuálu na zazimování? Jde pak jen o to utažení svíčky, nemám momenťák, tak zda to má vůbec cenu a dotahujete svíčku od ruky nebo jen na předepsanej utahovací moment?
StuntJ píše:Olej do válce se řešil tak maximálně u litinových bloků, které mohli zreznout. U hliníkového bych to vůbec neřešil. Já zazimovávám tím stylem, že skútr vydrhnu, abych se na jaře nelekl. Doliji benzin na max, aby v nádrži nebylo moc vzduchu a benzin nemohl oxidovat. samo že benzínem bez biosraček. Další věc že zacpu vejfuk a sání hadrou, vytáhnu baterku, pohladím, dám na hlavní stojan, plachtu a hezkou dobrou noc .... více neřeším. Občas když mě chytne absťák , tak jednou za měsíc a 1/2, dám baterku skútr hezky chytne a projedu se v garáži...
8steve píše:PCX určitě nemá vnitřek válce z hliníku, bude tam ocelová vložka.
8steve píše:PCX určitě nemá vnitřek válce z hliníku, bude tam ocelová vložka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků