Já našel toto sedlo. http://www.gumtree.com/p/cars-vans-moto ... /111751816
vypadá též dost solidně a je relativně levné...
Dobrodruh píše:Ahoj všem, tak jsem se včera stal majitelem nového PCX, musím říct, že to byla láska na první pohled
Než se tak stalo, pročetl jsem celé fórum (byla to teda fuška) a nějak jsem nenašel info o tom, jak jste skútr zajížděli...
Na skútru mám sice najeto docela dost - asi 40 tkm, ale to byl padesátkový 2-takt. Sbírám info všude možně, ale každý mluví jinak - jedni říkají šetřit a nehonit prvních 1000km, jiní zase že jezdit naplno, aby nebyl línej, takže fakt nevím..
Jestli se to už tady řešilo, tak se omlouvám...
sedli píše:BTW, ještě to není aktuální, ale...
Když jste zimovali minulej rok pcx, odmontovali jste svíčku a dali do válce polívkovou lžíci mot.oleje jak je psaný v manuálu na zazimování? Jde pak jen o to utažení svíčky, nemám momenťák, tak zda to má vůbec cenu a dotahujete svíčku od ruky nebo jen na předepsanej utahovací moment?
sedli píše:BTW, ještě to není aktuální, ale...
Když jste zimovali minulej rok pcx, odmontovali jste svíčku a dali do válce polívkovou lžíci mot.oleje jak je psaný v manuálu na zazimování? Jde pak jen o to utažení svíčky, nemám momenťák, tak zda to má vůbec cenu a dotahujete svíčku od ruky nebo jen na předepsanej utahovací moment?
StuntJ píše:Olej do válce se řešil tak maximálně u litinových bloků, které mohli zreznout. U hliníkového bych to vůbec neřešil. Já zazimovávám tím stylem, že skútr vydrhnu, abych se na jaře nelekl. Doliji benzin na max, aby v nádrži nebylo moc vzduchu a benzin nemohl oxidovat. samo že benzínem bez biosraček. Další věc že zacpu vejfuk a sání hadrou, vytáhnu baterku, pohladím, dám na hlavní stojan, plachtu a hezkou dobrou noc .... více neřeším. Občas když mě chytne absťák , tak jednou za měsíc a 1/2, dám baterku skútr hezky chytne a projedu se v garáži ...
8steve píše:PCX určitě nemá vnitřek válce z hliníku, bude tam ocelová vložka.
8steve píše:PCX určitě nemá vnitřek válce z hliníku, bude tam ocelová vložka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků