Edit: Na margo té tvé editace - PCX se neprodává dobře "akorát tady", ale právě všude tak dobře, že celkově je absolutně nejprodávanější. To ale nutně nemusí znamenat, že musí být nejprodávanější naprosto na každém trhu.
sedli píše:Tuner tu házel odkaz na naskenovanou část servisní příručky do servisů ( jsou tam informace s obrázky jak na komplet servis i s hodnotami ( množství oleje, dotahovací moment apod) ...kdyby ji někdo našel na zahraničním serveru nakopírovanou celou nebo nejlíp v nějakým formátu ke stažení, dejte odkaz
Fota píše:Zdravím, uvažuji o koupě PCX, ale jelikož mám jen sk. B, tak čekám až na příští rok. Nemá někdo náhodou informace o tom, jak to bude s řízením 125 na sk. B v zahraničí (směrnice Evropského parlamentu a Rady 2006/126/ES)? Každý stát si to upravuje sám a co jsem našel na webu, tak se vztahuje jen k možnosti řízení v ČR. Nezná někdo náhodou aktuální situaci v okolních státech?
Fota píše:Zdravím, uvažuji o koupě PCX, ale jelikož mám jen sk. B, tak čekám až na příští rok. Nemá někdo náhodou informace o tom, jak to bude s řízením 125 na sk. B v zahraničí (směrnice Evropského parlamentu a Rady 2006/126/ES)? Každý stát si to upravuje sám a co jsem našel na webu, tak se vztahuje jen k možnosti řízení v ČR. Nezná někdo náhodou aktuální situaci v okolních státech?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků