taky pcx píše:A vy ho chcete odrbat ještě na servisu.?!
taky pcx píše:Asi jsi to nechyt. Choď tam kde jsi koupil a jestli ti jednou nabídli slevu nebo bonus navíc, tak to je jejich konkurenční boj, ale neptej se dál kdo kolik kde zaplatil za servis. Píšeš chudáci dealeři, ale zjistil jsi kolik mají na tvým skůtru, když ti ho tak výhodně prodali????
Cerdik píše:No pochybuju že to někde evidujou. Ale jak říkáš, ukážu jim to, až budou chtít prachy.
Jinak každá tisícovka dobrá ně? . Při nákupu jsem se jen zmínil o nějaké slevě, tak jsme se dohodli alespoň an té garančce.
Kupoval jsem skůtr, abych ušetřil oproti autu, takže proč jim cpát peníze, když nemusím. Snažím se i jezdit na spotřebu. Nikam to nehoním, pohoda do 80km/h a spotřeba zatím do 2l. Ostatně dle tvého spiritmotor.de jezdíš podobně... Myslím, že je to i pro motorku lepší, plynulé rozjezdy, brždění hlavně motorem, prostě plynulá jízda. To stejné aplikuji i u auta a nevím jestli mám jen štěstí, ale za 120tis. km co jsem s ním nalítal jsem kromě oleje a brzd neměnil nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků