od fleet.admiral » 06 srp 2012, 13:09
sedli > Já s tebou nepolemizuju, já se ti jen snažím zprostřekovat jiný pohled - že ne každý je takový výletník jako ty a raději se zeptá a doufá, že během pracovní doby něco vyčte, než aby po ní zabil odpoledne. Pro tebe je 30+30 km prkotina co do vzdálenosti, času i benzinu (jasně, studuješ, jsi mladý, baví tě to cestování na PCX), pro někoho jiného (včetně mě) už je to problém (hlavně kvůli času - dealer zavírá v 17.00, tzn. že člověk končící v 16.30 musí v práci skončit tak v 15.00, max. 15.30, což ne všude je možné, den volna si kvůli toho už člověk brát nechce vůbec).
Jak už tady 8steve psal, PCX jsou mraky (ročně se jich v Evropě prodá 23 tisíc), takže komunita je velká, a že to tu nikdo nepsal, neznamená, že o tom neslyšel nebo nečetl jinde. Osobně bych prostě do Frýdku brknul, popsal, co to dělá, a čekal, že mi řeknou, ať to dovezu. Ale dokážu B-eckhama pochopit, že tuhle variantu chce mít až jako poslední. Víc k tomu už opravdu není co napsat.
8steve > S ohledem na japonské stránky a s ohledem na to, že na PCX se postupně lifrují barvy z visionu, si myslím, že ano.