Mr. X píše:Tak jsem byl dneska na 2. garančce v Honda Jarov. V příloze se můžete podívat na fakturu... Doporučuju se ale ještě před tím hodně pohodlně usadit!
Na dalších prohlídkách mě tam už neuvidí...
forester píše:Mne to zase hlava bere,dá sa to klidne,mal som tú česť vydieť ako nemenovaný kamarát driftuje na PCX.
Ja mám dobre zabehnutý skúter taktiež bol servisovaný dobrým mechnikom ktorý robil to čo mal a zbytočne nevymieňal sviečku po 4tis km a nenadstavovaval ventily po prvej garančke ako to čítam a ešte pri teplom motore.
Jazdil som z kamarátom ktorý už nemá PCX lebo ho predal a boli sme spolu v Chorvátsku a mal takú istú spotrebu + - dcl,spravil by som aj 300km na nadrž ale neriskoval som zbytočne.
Spotrebu som mal už aj 2,7 ale mal som aj 1,73 a mám dobrô kalkulačku a viem to aj dobre počítať nemusíš mať obavy,živím sa tým už vela rokov a mám najazdených aj vela km až sa za to hanbím
Nerozumiem prečo stále pochybuješ keď nemáš PCX!
Mr. X píše:Tak jsem byl dneska na 2. garančce v Honda Jarov. V příloze se můžete podívat na fakturu... Doporučuju se ale ještě před tím hodně pohodlně usadit!
bakua píše:Vosk píše:Caute lidi.
Tak jsem vcera prodal PCX za peknych 55 tisic
A porizuju silenjsi stroj Honda jak jinak CBR 600 f- nebo sport.
Urcite za Vama na jekou projizdku dojedu!!!
Zatim se mejte a hodne kilaku bez nehody!!!!
huste, a kolik si mel najeto?
ŠUBI píše:Mr. X píše:Tak jsem byl dneska na 2. garančce v Honda Jarov. V příloze se můžete podívat na fakturu... Doporučuju se ale ještě před tím hodně pohodlně usadit!
DOCELA MAZEC TA PRÁCEJ .JÁ TAM CHTĚL JET PŘÍŠTÍ TÝDEN NA TO SAMÉ. JAK ŽE SE JMENUJE TEN SERVIS V KOLÍNĚ? .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků