Icecheat : Takový výlety narychlo jsou stejně nejlepší

1-3 lidi ideál, pak už to není ono..pár stránek zpět na pcx někdo na Glock vyjel, takže i na pcx se těch 15 km stoupání asi dá.
StuntJ : To je prostě asi tím, kdo si to jak zajel, v ničem jiným nevidím možnost.
Jezdím prům. 80 tacho, někdy mě to chytne a jedu pořád na omezovač, jindy se šourám 70. Ale rozjíždím se plynule, nervu plnej plyn. Nevim jak jinak to popsat. Ale ty to máš do práce, já hlavně na výlety - takže asi tak. Město + okresky, teď dojíždím vždy 10 km tam a 10 km zpět do práce...asi je to o tom zajetí a stylu jízdy. Ale i když jsem to úmyslně rval po státní od Slatiny do Kroměříže i zpět tak o5 dotankování a nad 2.4 to nešlo. Jinak tankuju OMV.
Jinak pro ostatní, já taky nešetřím koruny, i kdyby mi to jezdilo za 3 litry, tak lítám stejně jako doteď. Prostě mě to baví a hlavně chci mít komplet evidenci - historii vozidla díky spritmonitoru

Jinak ten servisní manuál by nebylo špatný přeložit do ČJ, nebo kdyby byl aspoň v AJ ...
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125