Sedli, každopádně je to divný, zvlášť když ostatním se nic pododnýho neděje, možná by stálo za to požádat servis o vysvětlení.
Ještě jedno dost nehezký vysvětlení se taky nabízí (netvrdim, že to tak je!) - totiž že Ti tam někdo vyměnil nějakej dobrej díl za špatnej (třeba díly variátoru - na šroubech víka variátoru by mohlo bejt patrný, zda se tam někdo hrabal - což by při 5tis km dle mého názoru neměl - pokud máš podobnej plán údržby jako já na Vižnu).
/Nebylo by to nic novýho pod sluncem: muj brácha si dal před lety na tehdy nový Š105 udělat garančku, pro jistotu si nenápadně označil karburátor a některý další díly - žádnej označenej díl mu nevyměnili, ale až za pár tejdnů kouká, že jeho černě smaltovanej vejfuk je najednou komplet rezatej, sice bez díry, ale rozhodně ne novej. Jindy jsem slyšel, jak mechanik ve značkovym servisu vyleštil svůj vadnej startér, a vyměnil ho za díl v ještě neprodanym autě - no prostě hnus./
Co akcelerace, otáčky v různých režimech, spotřeba? Omezovač Ti teď zasahuje dřív, nebo nezasáhne vůbec?
dany01 píše:Neviem ako vam to moze ist 110 tacho ked obmedzovac zapina na tacho 104-105, co je 94 real.
Tachometry se můžou lišit kus od kusu, na Fabii mi ukazuje kolem 50-ky jen o 3km/h víc, a vim, že jinejm to přidává třeba i 5km/h i víc.
Vision mi ukazuje při padesáti o 5km/h víc.
Bejvávalo (v rozmezí cca 1985-1993): Moped Stadion, "Pionýry" Jawa 50 typ 20 (s plechama), 21 (bez plechů), 23 Mustang, Jawa 90 Roadster, ČZ 175 upravená na enduro, Stella, Babetta 210
-pauza-
Simson (2008-5/2012), Honda Vision 110 (5/2012-)