Untewasseman píše:Ahoj, jestli je to na mě a znáš se s Alešem z Hondy v HK, tak jsme se tam asi potkali ne? Mluvil jsi se mnou, že máš taky PCX? Ten crosstourer je naprostá bomba, ale bohužel na něj v současný situaci taky nedosáhnu. NC700X je optimum, ale to salonní jsem si zatím nevzal, musím prodat jedno svoje auto abych na něj měl a hlavně chtěl jsem černý a to se honďákům nějak nedaří sehnat. Pokud seženu prachy, tak vezmu klidně i to stříbrný, ty kufry na něm budou pěkný.
Ahoj - par dni jsem tu nebyl, a klobouk dolu, jak´s to tady rozjel... mas na stroji kupu praktickejch doplnku - nam ted chybi jen ta operka, at se batuzek na hrbolech nemlati do zad....
Jinak na predvadecce v Nokamoto jsme spolu mluvili my - doufam, ze se pochlubis, az X-ko bude u tebe doma v garazi...Prijedu se mrknout klidne o pulnoci!
..... Ja zatim jenom cekam a poctive setrim... (ale bejt penize, tak nevaham ani minutu....) ... Od predvadecky uplynul uz mesic, ale dojmy jsou tak silne, ze nejak nemuzu zapomenout....
Zdravi Radek[/quote]
Taky tě zdravím, to Nc-éčko je naprosto super. Chtěl jsem to leasing kvůli pojistce, ale nějak moc mě teď lustrujou a neprošel jsem. Aleš umí udělat, ale docela výhodně pojistku extra, tak taky šetřím co to de, ale jde to tak pomalu, že si ji asi budu moct koupit až na zimu. Na pcx, ale intenzivně pracuju a to spíš do praktična, než to co předváděj v thajsku. Sehnal jsem super doplňky v Německu. Dám to na FB a pak sem. Kdy se plánuje další sraz, minulej mě nevyšel byl jsem pryč, ale docela rád bych si o PCX pokecal. Co skutršnůra???
saimon1:
Jo tohle je super, už jsem to viděl. Maj tam mraky videí a docela tím žijou, díky tomu že to tam vyráběj. Vyráběj mraky doplňků a dělaj tunning. Na FB budu přidávat ty fotky, který jsou zajímavý. Jinak jejich úpravy se mě osobně moc nelíběj, je to strašně kýčovitý. Viděl jsem to na živo. To jsou samý neony, hlasitá hudba, všechno vyleštěný nebo takový komediantský. Prostě na Matějskou super, ale v Evropě by jsi byl za šaška. Co je super, tak jsou jejich nový sedla, pro nás bych to dost zredukoval, ale věřím, že posez bude lepší než na tý seriový lavici.