sedli píše:Abych jen nechválil, tak taky upozorním na mouchy co jsem dnes objevil...
Jel jsem asi 20 min v dešti a po příjezdu jsem zjistil, že mi prosakuje voda ve spodní části kapličky přístrojové desky. Voda nebyla uvnitř kapličky, je to v dolní části po šířce usazení ( hloubce ). Mobilem to nejde vidět, jestli tam bude voda i zítra vezmu foťák.
Dál se mi asi o 4 mm hýbe na řídítkách na pravé straně plastová objímka - plast vedle brzdy, ve kterém jsou tlačítka StartStop, startování a navazuje na něj brzdovka. Jako by to bylo málo utažený, ale nedá se to rozdělat a dotáhnout, musel bych odpojit hadičku brzdovky a rozdělat...není to nic markantního, ale docela mě to překvapilo.
Ještě se mi nevrací to čidlo pod sedlem, aby se deaktivovalo StartStop, ale to mi je putna.
Tak mě osobně do palubky neteče, ani za deště a ani když to meju hadicí, zato pravá objímka se mi taky hýbala, ale Nokamoto to odstranilo cca před rokem a od tý doby v pohodě. Ještě asi přijde samovolný otevírání krytu nádrže, ale to mě taky spravili. Ovšem vůbec nevím co píšeš o tom čidle. Mě start stop funguje naprosto v pohodě a to celých 7 tis kilometrů.
icemann:
Ahoj, jestli je to na mě a znáš se s Alešem z Hondy v HK, tak jsme se tam asi potkali ne? Mluvil jsi se mnou, že máš taky PCX? Ten crosstourer je naprostá bomba, ale bohužel na něj v současný situaci taky nedosáhnu. NC700X je optimum, ale to salonní jsem si zatím nevzal, musím prodat jedno svoje auto abych na něj měl a hlavně chtěl jsem černý a to se honďákům nějak nedaří sehnat. Pokud seženu prachy, tak vezmu klidně i to stříbrný, ty kufry na něm budou pěkný.
Tak na ten profil na FB už jsem začal něco ládovat, mám toho docela dost, ale nechám si to postupně. Takže kdo chce
https://www.facebook.com/hondapcxcz