krizik1 píše:Zdravím nové majitele PCX. Mám na všechny jednu otázku. Podle pročítání tohoto tématu to vypadá, že dobrá polovina z vás koupila něco co v životě předtím neviděla nebo se na tom nikdy nevezla? Rád bych věděl proč? Co přesvědčí tolik lidí? Cena, značka, barva nebo doporučení. Opravdu mě to z marketingového hlediska nesmírně zajímá.
fleet.admiral píše:saimon1 > Ten kufr určitě není designová vychytávka, ale PCX jsem koupil jako praktického pomocníka a beru ho víc jako pracovní stroj než jako mazlíka - tato role výsostně patří motorce. Péči dostane stejně velkorysou, ale musí se za ni odvděčit praktičností, kufr proto byl nutnost. Akorát mě štve, že se pod sedlo ani do top case nevleze noťas, ale za rok asi budu "fasovat" v práci nový a zkusím si vyžádat 13,3'', ten by v nějakém neoprenovém pouzdře zapadnout mohl.
Taky zvažuju střední plexi od GIVI, to by tu "bouli" vzadu vyvážilo. Jenže ideální by bylo kouřové, a to tak kvůli výhledu fakt nedám. Už jsem byl nahlodaný jej objednat v pondělí a nainstalovat před přejímkou, ale nakonec jsem si řekl, že počkám, jak na mě bude fučet v provozu. Po těch 30 km musím konstatovat, že bych to vyšší plexi asi uvítal.
Kill Frenzy píše:Ahoj,
pre pcxkarov z okolia BA - dnes prehliadka po 1,000 km v Omnia motors na Tomasikovej za 32.99 €, skuter kupeny inde
BigMac píše:taky pcx píše:Zhruba před měsícem jsem měl možnost otestovat Integru, NC700X, NC700S a novej Crosstourer. Na všech jsem najel něco kolem 30km a bylo jasno. NC700X je jasná volba. Cena, jízdní vlastnosti a spotřeba 4l. Paráda.
Omlouvám se za OT, ale zeptám se "takyho": jak subjektivně hodnotíš rozdíl mezi NC700S a NC700X?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků