bajo_sk píše:Celkom fajn hodinky, aj ked, ja by som isiel radsej do niecoho, co je "Radio Controlled" a take nejak na ebay ci inde v takejto velkosti neviem vyhrabat. Tak isto by mozno potesilo podsvietenie ...
Inac .. Aby som sa predstavil .. tak uz 2 tyzdne som stastnym majitelom sedeho noveho PCX, kupeneho v BA na Tomasikovej. Cakal som nanho priblizne 3 tyzdne po zaplatenej 300e zalohe. Momentalne mam nabehnute cca 150 km
ale kedze je taka zima, ako je, zatial sa nanho chodim iba smutne pozerat do garaze
A aby som nezabudol, postupne citam cele forum o PCX
Uz som na strane 70
O pár stránek zpátky jsem psal a znovu oživil téma hodin na PCX tím, že jsem místo hodin pořídil GPSkový cyklocomputer (konktrétně Holux GPSport 245) jako náhradu za "palubní PC". Pro hračičky je to výborný doplněk, který k PCX a jeho technicistnímu pojetí dobře pasuje.
Máš tam hodiny, které si berou čas z GPS satelitů a podsvícený displej. Vodotěsnost podle IPX-6 (nekoupat, ale vlhkost je OK). Jako bonus získáš zobrazení reálné rychlosti, průměrné, maximální, času jízdy, převýšení na trase. Včera jsem to zkoušel jako chodec coby směrovou navigaci a i na tohle je to fakt použitelné.
Za příplatek 700 korun proti těm sice pěkným, ale obyčejným chromovým analogům to myslím stojí. Ale řada lidí z fóra má problém s tím, že je musíš oddělávat (jako cyklocomputer), páč jinak ti je někdo okamžitě šlohne.
sedli píše:Co máte v techničáku? Náhodou sem si všiml, že nejezdím na Hondě PCX, ale Hondě JF-28, ani ve velkým TP není zmínka o označení PCX
V techničáku bývá i "obchodní označení", tam to "PCX" není? Já mám pro ninju taky oficiální označení typu "EX250", ale v jiné kolonce je uvedeno, jak se to prodává.
veselák:
Honda obměňuje motorky co 3 roky, ale nevím, jak u skútrů. Prodávat se bude určitě, maximálně přijde větší či menší facelift, což by teoreticky mohlo být jen dobře, pokud třeba vymění ISS za vymakanější verzi ze 150ky.