od Ekim » 25 bře 2012, 13:28
Sectoid: vím na co myslíš, ale když vezmeš povědomí že zájem o tohoto skůtra je poněkud višší než u jiných skůtrů stejné kubatůry, ba i jiné, což je vidět na počtu přízpěvků celkově. Jak vidíš najdou se tu borci a borečky s vzdálenými zájmy, co se týče do užití, použití předmětu zájmu, zde konkrétně pcxka, take formátu jenž se pohybuje skutrforum jako web to prostě složité je to protože nelze vytvořit celkové nadtéma PCX a z něho vytvářed, podtéma podle zajmu skupin, pneu, tuning, plexi atd. Takže chtě nechtě dřív nebo později jde jen o jaké si oživení a ustálení obecné vědomosti. Tedy každý přízpěvek je jakási obecná diskuze. Z toho můžou vyplývat opravdové zájmy zprávců skůtrfora, nejde až o takovou podporu uživatelů, jako o výsledky oblíbenosti a statistiky, které se jim hodí do krámu ale to se mohu jen domívat a stejně mi to je buřt pač i přes tyto podle mě drobné nedostatky si zde lidé mohou informace vyměňovat. A tak si říkám, že když by bychom opravdu chtěly tak se složíme na samostatnej webík s nějakým novějším formátem, každej dá pade, a budem mít co chcem... mno, a podle toho se dá říct že nám všem stávající formát vyhovuje, a jen se občas potřebujem trochu nas..... na toho druhého, nebo mu tvrdit tu svou...já v tom vozim pivka, já to mám na tunýř, A ikdyž jsem zde na foru nebyl asi půl roku, pořád se nic nezměnilo, takže beru to tak, pokud má někdo nějký dotaz i začátenicky toyáckej, rád mu na něj odpovím ikdyby to byla v pořadí desátá úplně samá odpověď, protože tady to jinak nejde...
Naposledy upravil
KYBLOS dne 24 bře 2013, 00:42, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů