Zrovna včera se mi podařilo v Dambořicích taky štrejchnout stojanem, docela to nadskočilo
Dnes jsem byl neplánovaně v Hondě - po natankování mi nešel zavřít plastový kryt od nádrže. Vždy to šlo lehce zacvaknout, najednou ale kolíček co má zajíždět nechtěl dovnitř. Když jsem zabral, tak to tam zajelo. Zkusil jsem znovu zda to nebylo jen seklý ale pořád nic, muselo se použít síly a plíšek na krytu se odíral od kolíčku, tak jsem se projel do Hondy. Hned se na to hned mrkli, namazat nestačilo tak museli přihnout plíšek, ze kterýho vyjíždí kolíček ( plíšek na krytu nejde přihnout ). Bylo to pod velkým úhlem, takže kolíček nesjel po šikmé ploše ale měl tendenci se opřít a nezajet. Měl někdo podobnej problém?
Jinak tam po servisu stálo bílý PCX s kufrem, vyšším plexi a nápisem na blatníku : J Costa + v blinkrech měl nějaký barevný žárovky...byl to někdo z fóra
Ještě tam zrovna pán v montérkách platil zálohu na PCX a ještě si prohlížel ten systém zamknutí spínací skřínky, tak asi bude nový člen fóra