Bože, dával jsem dokupy lékárníčku a vymýšlel jsem kam ji lupnu, nakonec jsem její obsah nacpal do voděodolnýho sáčku na místo, kde byl vložený balíček s nářadím. Nástavec od šroubováku jsem dal na dno pod sáček s lékárnou, na 1.stranu nacpal klíč na svíčku a 2.stranu rukojeť od šroubováku, ani se to nehne, paráda
Lanko na helmu jsem dal hned vedle do toho menšího výřezu - hned vedle té lékárníčky
Proč ale bože? Až teď sem objevil ty zajišťovací plastový nýtky..dekl od baterie sem už nemohl nasadit, ve finále jsem z toho nýtku ulomil jeden jazýček a nakonec to zapadlo...buď jsem úplnej deb..., ale ten princip jsem nepobral. Takže na garančce musím vyprosit novej nýtek a nechat si to vysvětlit
Dekl pod řídítky jsem využil na ubrousky, rukavice ( bílé malířské - na opravu proti špíně) + brýle. Mobilem je to nanic, jak budou i proužky hodím foto jak jsem vyřešil tu lékárnu. Klíč na svíčku jsem obalil ubrouskem, ani se to nehne a nebude za jízdy klepat.
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125