No asi by se to tam vešlo, ale ten ráfek to tak stáhne, že ta guma bude podle mě nepřirozeně zdeformovaná, ale jak to zjistit ? No kup si gumu na zkoušku a pak jí zkus vrátit
Jinak co se týče tý velikosti pneumatiky tato je naopak o 6mm na poloměru menší než ta originální, to znamená že ti zadek ještě o 6mm klesne !!!!
Jinak tady je odkaz na výpočet právě poloměrů a vůbec rozdílů mezi dvěma pneumatikami (musí být vyplněny všechny kolonky)
http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php?sirka_pneu_o=100&serie_pneu_o=90&rafek_pneu_o=15&sirka_pneu_a=&serie_pneu_a=&rafek_pneu_a=Jinak jsem dal dohromady takový orientační seznam PCXkařů tady na fóru (docela mě překvapilo kolik nás je) a všem jsem odeslal SZ s pozvánkou na sraz. Pokud se v seznamu někdo nevidíte napište mi a já to tam doplním.
ABU-HASAN; airman007; Alpako; Amanda; B-eckham; bago77; bakua; bajo_sk ; BigMac; blackbox_lp; Bouky; buddhy;
Denis14; Doupik; Ekim; forester; chupi; icemann; John895; Kalimero; kiko; Kiter; Krma; Lancer; LOBO; Lukas102; michal.jantosovic; Milhaus_BM; minicooper; mino.mb; Mr. X; niknejm; Peregrinus; Seba12; Sectoid; Shemik; Spartas; stewanett; StuntJ; ŠUBI; Tomi; Untewasseman; vabo64; vitrvkapse; volfik; Vosk. zgup.
CELKEM: 47