Honda PCX 125 - volná diskuze

Diskuze o čemkoli.

Re: Honda PCX

Příspěvekod zgup » 16 črc 2011, 20:15

Zdravím.. Jelikož jsem to co potřebuju nikde jinde nenašel, obracím se na toto forum..
Dnes jsem s Hondou PCX boural, a odnesl to hlavně plast.
Přesněji se jedná o: Ten, co je jakoby nad hrdlem kde se doplňuje palivo (v něm se nachází zapalování, také ta malá ,,skříňka)
A ještě jeden, boční, vede od předního světla až po ten plast který jsem před chvílí zmiňoval.

Barva je lesklá černá; pokud nic tak budu i rád když mi někdo řekne cenu tohoto dílu například přímo od Hondy, ať to vím protože předpokládám že mi nakonec ani nic jiného nezbyde..
PS dost to spěchá, nechci aby se to dozvěděli rodiče a ti se vracejí za cca 20 dnů :-) budu fakt šťastný. Pište mi sem, budu se sem chodit dívat, domluvili bychom se samozřejmě i jinak, to bych ještě ujasnil. Dík moc lidi (jsem ze Zlína ale dojedu prakticky kamkoliv)
zgup

5+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda PCX
Tuning / úpravy: nic

Příspěvekod wictor » 16 črc 2011, 20:17

Nejjednoduší způsob je zavolat si přímo do Hondy a na ND a jeho cenu se zeptal :wink:
wictor

Moderátor

Reputace: 43
Skútr / moto: HONDA SW-T 400

Příspěvekod bago77 » 16 črc 2011, 22:25

zgup píše:Zdravím.. Jelikož jsem to co potřebuju nikde jinde nenašel, obracím se na toto forum..
Dnes jsem s Hondou PCX boural, a odnesl to hlavně plast.
Přesněji se jedná o: Ten, co je jakoby nad hrdlem kde se doplňuje palivo (v něm se nachází zapalování, také ta malá ,,skříňka)
A ještě jeden, boční, vede od předního světla až po ten plast který jsem před chvílí zmiňoval.

Barva je lesklá černá; pokud nic tak budu i rád když mi někdo řekne cenu tohoto dílu například přímo od Hondy, ať to vím protože předpokládám že mi nakonec ani nic jiného nezbyde..
PS dost to spěchá, nechci aby se to dozvěděli rodiče a ti se vracejí za cca 20 dnů :-) budu fakt šťastný. Pište mi sem, budu se sem chodit dívat, domluvili bychom se samozřejmě i jinak, to bych ještě ujasnil. Dík moc lidi (jsem ze Zlína ale dojedu prakticky kamkoliv)

Jestli ten od světla k zapalování myslíš ten plast, který jsem výše zmiňoval (tvar bumerangu), tak originál mi Honda naúčtovala za 2,700,- Kč. Čekal jsem na něj 4 dny, takže docela rychlé jednání. Ten zbytek mi není znám.
bago77

50+

Skútr / moto: Honda PCX Seal

Příspěvekod minicooper » 17 črc 2011, 00:55

Jinak to co tu někdo psal o ztratě záruky na celý scooter je strašná blbost, nevím že si nedaj pokoj a neustale s tím strašej.
Dnes je platná například bloková vyjinka daná zákonem a to znamená že i nové auto muže jet do neznačkového servisu a záruka je platná.
Pouze se musí dodrzet přdepsané díly - to je original nebo kvalitativně shodné.....
To co servisy tvrdí nemá právní podklad
Burgman 650 Exe r.v. 2014 - tak snad budu spokojený na dlouhé roky, ale ted uz jako fakt :-)
minicooper

250+

Reputace: 14
Skútr / moto: Majitel bílého Burgmana 650 Exe r.v. 2014

Příspěvekod alpako » 17 črc 2011, 09:47

bakua píše:
niknejm píše:su to presne tieto: ...........
cena 80eur by mala byt stale platna,avsak ci to budu mat este priamo v kamennom obchode,to tazko povedat.

supr :) a ona je kamenná prodejna i někde u nás? protože to vypadá docela německy :mrgreen: a jelikož jsem z ostravy tak to mám docela z ruky :) mimochodem přilbu do toho asi nenacpu že?

Kamenná prodejna v ČR není nejbližší je tuším v "Drářďanech" mě se tam osobně mooooc líbí tyto brašny, které za cenu cca 1300,-Kč jsou opravdu vychytané a v kombinaci s kufrem který už mám namontovaný si myslím že na víkendové výlety stačí i když to není nic velkého, ale na PCXko budou asi akorát. Navíc není omezena možnost vzít s sebou i spolujezdce.
http://www.louis.de/_308fedaeb4d387345a5dfeb8eb7510f255/index.php?topic=artnr&artnr=10025618
alpako

100+

Skútr / moto: Yamaha MT-07, Honda PCX 125

Příspěvekod zgup » 17 črc 2011, 11:35

Jo a ještě, některé nerozbité plasty jsou celkem fest škrábnuté. Bratr mi doporučil nějakou leštící hmotu, na internetu jsem toho moc nenašel, snad jen tohle :
http://www.highperformanceparts.cz/unip ... lasty.2496
Potřeboval bych vědět jestli tím myslel toto-jestli tím půjde vrátit jeho lesklá černá barva.
Případně mi samozřejmě můžete doporučit něco jiného, ozkoušeného ;-)
Jo a ten plast, ano je to ten bumerang. rupnul mi přesně v tom záhybu u předního světla, takže ten budu asi brát nový.
Jinak ještě rožek z plastu palubní desky (tam se spojuje s tím bumerangem) ale ten nejspíš nechám jen přitavit, myslím že nová palubka bude mrtě drahá. No a ještě jeden, který už jsme zmiňoval, nicméně špatně - je sice nad hrdlem nádrže, ale jak jsem si teď všimnul není spojený s tou malou skříňkou ani s plastem ve kterém je zapalování.
Teda aspň doufám, myslím že jinak by to bylo dražší :-/
zgup

5+

Příspěvekod alpako » 17 črc 2011, 16:31

Jak tady psal wictor nejrozumnější bude informovat se v servisu Hondy nebo u prodejce, protože tady má naštěstí málo kdo zkušenosti s opravami PCXka. Je to poměrně nový stroj a většina jich je ještě v záruce tak se v tom málo kdo harbe nebo s tím něco dělá. Pokud máš poškrábaný plasty od asfaltu pochybuji, že to rozleštíš tak, že by to k něčemu bylo. Jinak na drobné škrábance na autě jsem kdysi používal pastu TEMPO. :mrgreen:
http://www.oleje-eshop.cz/druchema-tempo-pasta-na-stare-laky-120g-11373.html
alpako

100+

Příspěvekod zgup » 17 črc 2011, 18:04

V záruce.. já ten skutr mám asi 2-3 týdny starý, oni by mi s tím něco udělali ? jsem myslel že záruka se vztahuje na to když se to samo nějak pos.... :-)
Naposledy upravil KYBLOS dne 23 bře 2013, 23:54, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
zgup

5+

Příspěvekod alpako » 17 črc 2011, 18:54

Tak to jsi špatně pochopil, myslel jsem tím že my ostatní nemáme s opravami PCXek zkušenosti neboť je servisujeme v servisech protože jsou v záruce a ne že ti to v záruce opraví když to položíš, to je snad jasné.
alpako

100+

Příspěvekod alpako » 18 črc 2011, 20:52

:D :D :D Lidičky oficiální termín nultého ročníku PCX Srazu je stanoven na sobotu - neděli 6.-7. srpen (august) tak se koukejte přihlásit a dostavit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PŘIHLÁSIT ZDE :
http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=68&p=138145#p138145
alpako

100+

Příspěvekod niknejm » 19 črc 2011, 22:10

PCX na štýl Rolls Royce :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Auto vezie telo, motocykel dušu
niknejm

50+

Skútr / moto: Honda Forza 125, Honda NC700XA, Honda PCX
Tuning / úpravy: -

Příspěvekod icemann » 20 črc 2011, 19:29

Tak dnes mi přišel výfuk z ebaye z thajska (cena 3500 výfuk, 600 doprava, 600 celní poplatek) jezdil sem dnes cca 30km bez zátky, která výfuk otevře na max a je to strašnej hukot....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
icemann

100+

Skútr / moto: NC700S ABS

Příspěvekod Sectoid » 20 črc 2011, 19:39

Homologaci to videlo? :)
Sectoid

250+

Skútr / moto: HONDA PCX(prod.) / Honda SW-T 400 (prod.) / NC750X

Příspěvekod icemann » 20 črc 2011, 19:59

nepotřebuje....... za ty prachy nic s homologací neseženeš.... LEOš VINCEk vyjde na 9táglů.... Ale s homologací....
icemann

100+

Skútr / moto: NC700S ABS

Příspěvekod vabo64 » 20 črc 2011, 22:49

Zdravím všechny PCXkáře,mám ho od května a mám nalítáno 4 tisíce km k všeobecný spokojenosti,jen jsem se chtěl zeptat,jestli někdo má zabudovanej vzduchovej KN filtr a jaký s tím má zkušenosti a kde ho kupoval.Dík za zkušenosti
vabo64

10+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda PCX, Kawasaki ER 6 N

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek