Tááák, konečně mám chvíla čas a můžu se tady rozepsat...
Minujej týden sem jel z práce na nákup a když sem se vracel zpět na hlavní, viděl sem, jak se zleva řítí černý pcx. Sedlala ho krásná drobná slečna cca 55kg (sice sem přes přilbu neviděl víc než oči), ale byla celá v bílým (opravdu krásná kombinace k černé moto). vyjel sem za ní a říkám si, mohla by to vzít na dálniční přivaděč do brna... A taky že tam jela... Jakmile sme vyjeli na přivaděč, vzala za to a já taky.... Můžu vám říct, že váha, udělá strašně moc (neměla sice plexi, ale ani kufr zato cca 55kg, já kufr plnej, podsedlák taky a batoh na zádecha ješte k tomu metrák živé hmoty
) Nebýt toho, že nemám sériovej variátor, ujela by mě jako nic.... Naštěstí při akceleraci sem se jí držel zuby nehty a jakmile se dostala na svůj top speed, tak sem ji udělal a jen se podívala, co se děje, když sem projížděl... Bohužel sjela na sjezdu ještě dřív, než byla benzinka na kerou bych ji mohl nasměrovat a pokecat s ní....
Další věc co se mi přihodila tenhle týden. Po demontáži centrálního stojanu sem to samosebou začal víc klopit a ejhle v úterý na parkovišti u globusu, když sem vyjížděl, tak sem to naklopil tak, že sem štrejchl o silnici pravým plastem... Na plastu samozřejmě šlic jako prase, takže na podzim pude asi plast do laku.... Můžu říct, že pcx opravdu drží jak přibitý....
V příloze by se měla objevit fotka úchytů stojanu
28062011225.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.