Zdravim Vsetkych.
Tak po dlhych tyzdnoch studovania testov a recenzii a hlavne sledovania vasho fora som sa stal majitelom cierneho PCX-ka. Velmi som chcel biely, no pritrafil sa cierny. Je to pekna elegantna farba, ale narocna na udrzbu! Ani nie pol dna, a bol znova zapraseny. Skrabance tiez rychlo vykukuju. Ale to asi pri vsetkych farbach.
Ale inak velmi elegantny skuter modernych tvarov. Po motorkach (od jawa 350 po gsx-r) je pre mna PCX velmi prijemna zmena. Som s nim maximalne spokojny. To na co je urceny plni na 100%.
Vyuzivam ho hlavne po Kosiciach do prace, a bezne behacky po meste. najazdene 690km.
Ak nebude prsat, tak fabiu od aprila do oktobra ani nechcem vidiet
Vas majitelov sa chcem opytat na prehliadku po 1000km. Volal som do Honda PO (tam kupovana), ako je to s tou cenou (ci je fakt zadarmo) a ci su volne terminy...
Tak odpoved znela, ze to bolo kedysi zadarmo (praca), ale uz nieje. a ze cena bude okolo 70e. A najskor o dva tyzdne.
Nechcem byt hamisny
, ale cesi pisete cenu okolo 600 az 1000cz, cize 25e - 40e, cenu ostatnych na SR som volajako prehliadol. Kolko ste platili Vy na SR? Naozaj uz akcia neplati? Oplati sa podla Vas spravit si vylet k inemu dealerovi?
Poslal som mail do TT, tak uvidime, kolko napisu.
Este raz vdaka za existenciu tohto fora.