Moc díky oběma za fajn reakce a tipy!
Mně ta Vision láká, protože je to prý jako kolo
A zrovna cyklistika je mou vášní, nemám problém se sebehorším provozem i na kole. Ale ráda bych měla v rezervě jezdit třeba občas i ve dvou, což pak u Vision moc nejde, a navíc po Praze se nevyhnu i Spojce a tam je dobré to vytáhnout aspoň stabilně na těch 80... V případě Vision bych asi moc kondičky nepotřebovala. Na druhou stranu u PCX očekávám, že ten výkon bude jinde a i když si můžu trenovat někde na parkovištích, pořád chci mít podchycené základy bezpečného pohybu na motorce, protože fakt neznám, jak se to chová.
Před rokem jsem příteli říkala, že chci skutr a šli jsme zkusit ty sdílené elektroskutry co byly po Praze. Jeho "výuka" proběhla tak, že mi řekl: "Tady jsou blinkry, tady jsou dálkáče a brzdí se to stejně jako motorka" a poslal mě na cestu. Samozřejmě jsem neměla nejmenší tušení, jak se brzdí motorka, takže jsem to po 2s položila na bok a já skončila pod ní
) Takže jsem věděla, že kondiční jízdy, a hlavně normálního instruktura budu do začátku potřebovat
Všechny ty autoškoly jsem obvolala. Mají buď jen elektroskutry nebo mají plno až do června, nebo otevírají až v květnu, atd... Jedna má aspoň Hondu SH125 a otevírá v dubnu. Očekávám, že to bude k PCX asi nejblíž, tak je zkusím přemluvit na březen. Venku je hezky a já už chci jezdit co nejdříve
Ale očekávala bych, že taková věc bude v Praze dostupnější, na skutrech se tady jezdí ve velkém...