20191015_172035.jpg
Pojištěná nebyla a osobní vztah mám ke všem samohybům, co doma máme, takže ji zkusím dostat zpátky na silnici, i když už mám druhou.
Ve finále toho vlastně moc nevím. Jednoho dne se zjevila policie u dveří s tím, že našli mou motorku, ale že mi nemůžou dát adresu, protože je prostě pohozená v lese a ukázali mi na google maps, kde ji najdu. Jel jsem se na ni hned podívat, protože jsem moc dobře nevěděl v jakém je stavu. Když jsem zjistil, že půjde normálně vytlačit ven, že kola jsou v pořádku a brzdy taky, tak jsem poprosil kolegu s dodávkou, aby mi s ní pomohl a dostali jsme ji domů.
Je tam hromada polámaných plastů, protože ti kluci, co to ukradli, nebyli žádní inteligenti. Zámek na řidítkách prostě utrhli, utrhli boční plast a tím se dostali ke spínací skříňce, ze které vytrhli dráty, aby nastartovali. Otrhali z ní všechno, co nějak překáželo - měl jsem na ní deku, utrhli ji. Odmontovali zrcátka. Pak taky utrhli sedlo, asi se chtěli podívat, jestli tam není něco, co by stálo za to. Pod sedlem jsem měl adaptér k vyhřívaným rukojetím, tak ten taky utrhli.
Co je nakonec zastavilo bylo to, že se asi nedostali k nádrži a nemohli natankovat. Ten zámeček na víčku se nějak zasekl a nedostali se přes to. Jak říkám, žádní inteligenti. Druhý problém byl, že taky spálili jednu pojistku, takže už nešla nastartovat. Nevím ale, co přišlo dřív.
Nakonec skoro největší náklad bude "prohlášení o shodě", které jsem měl nechané pod sedlem. Honda chce za opis 175 euro.
Díly jsem nakonec objednal z bikerzbits a uvidíme, na kolik vyjde DPH. Měl bych se snad vejít, že bych nemusel platit clo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.