od icemann » 16 kvě 2011, 20:45
Nad širšíma gumama sem taky přemýšlel, a po dnešku, když sem jel okolo Grandu (BicMac bude vědět) tak si mě pěěěěěkně stáhla kolej vod šaliny a hodila s předním kolem, tak o tom přemýšlím o to víc..... naštěstí sem to ustál a nelehl sem.... Jinak gumu bych si představoval 130/70 R14, vzadu je máááálo místa jak u blatníčku tak u air boxu, takže nevim nevim, jestli se to tam vleze.. budu to muset nějak důkledně oměřit, než koupím gumu za dvanáct kol.... Jinak uplně aktuální věc, kterou řeším, je "deaktivace" CBS... (podle mě má tahle věc smysl u moto s ABS) v sobotu sem byl s pár motorkářema na výletě a cesto domů nás chytl déšť. V jedné vesnici sme rychle dojeli kolonu,která se rychle zastavila a všichni sme šli na brzdy.... A mě samozřejmě i přední kolo do smyku, člověk musí povolit obě páky, takže CBS za mě na nic. Nejjednoduší způsob, na kerej sem přišel, je odsát bdrzdovku z odvzdušňováku pro dual brake (s tím že by brzdili v předu je dva pístky) ,nebo koupit Homologovaný pancéřovky od Venhillu a natáhnout dvě od pravé páčky, aby tlačili všechny tři pístky.....