AAA vyborne, konecne je muj kolega vyzvedl. Ještě jednou diky za ne
Jinak k pneu moje poznatky:
První IRC jsem doslova prodrel při 15700km, trosku z vyroby hazel a v miste kde hazel nejvic se chudak protrhl.
Jednoznacne moje vina, ze jsem nezkontroloval celou plochu, pouze vybrane místo.
Další pneu (Dunlop Scoot smart) jsem menil cca po 15000, uz byla viditelna zase ploska kde se prodira.
Ted aktualne jezdim Michelin City Grip, jediny rozdil který prozatím pozoruji se mi zda navyseni spotreby cca o 1dl/100km.
Jinak muj celkovy poznatek k pneu:
Jezdim zrejme takovym stylem ze nepozoruji absolutne zadny rozdil, jezdim spis dalky nez město, snazim se jezdit defenzivne, za deste jedu proste pomalejc, do zatáček nepotrebuji kolenem strejchat o vozovku. PCX mam jako pracovni stroj, když počasí a podmínky dovoli, nahrazuji ho za automobil. Při najezdu 33000km jsem jen tak pro radost a nebo jako test. jizdu po servisu najel asi 50km.
Predni plast mam ještě puvodni IRC a ke konci sezony bude mit najeto odhadem 36-38tkm, coz uz bude opravdu na hranici, při soucasnem najezdu ma ještě vzorek lehce nad ukazatelem opotrebeni.
Diky darci z Decina si pristi rok opet nazuji predni plast IRC a az dojezdim aktualni zadni Michelin, dam tam na dojeti to IRC.
Mozna potom poznam rozdil...