od forester » 31 kvě 2017, 21:32
To mi pripomína keď mi pred 10 rokmi vykradli v Auparku v BA v pozemnej garáži služobné auto a ukradli celú buzitašku z dokladmi.Auto si pekne otvorili a zase zatvorili.Boli tam dve kamery tak som pevne dúfal že ten incident zachytia.Privolal som SBS ktorá celý objekt strážila a aj tam chodil týpek akože stráži.Keď celý záznam prehrali zistili že práve kde som stál já ten úhol kamera nezachytila
Po rade šéfa SBS že mám prehľadať koše a že zlodeji spravidla doklady zahadzujú som tak spravil ale nič nenašiel.Šéf ma utešoval že môžem byť rád že mi celé auto neukradli a že denne majú 3-4 podobné prípady.To ešte ale nevedel že mi je ľúto dokladov a auto by si mohli aj nechať, dostali by sme obratom nové.
Keď som prišiel nahlásiť udalosť štátnym ktorý pre nával práce nemohli ani prísť
po obhliadke vozidla žabka skonštatovala že nemám nič poškodené a že sa nemám čo čudovať že mi ho vykradli keď mám také auto (Jaguár X-type)
Mal som tam kopec kontaktov,vizitky a nikto mi nezavolal a nepýtal výkupné, ktoré by som ochotne zaplatil.Bolo to v piatok a v pondelok som mal ísť na služobku do Prahy ale namiesto toho som išiel na inšpektorát vybavovať TP od svojho auta ktoré som na moju škodu mal tiež v buzitaške a ostatné vybavovačky.Ale za týždeň zachytili moju bankomatovú kartu ktorá bola ale už blokovaná.
Takže spoliehať sa na kamery ktoré sú naprd nemá cenu a dokiaľ ich človek nemá vo svojom aute na monitoring.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km