Já byla na první garančce minulý týden ve Strašnicích a stálo mě to necelou hodinu času a 824 peněz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tomkob1980 píše:Možná by bylo dobré, aby jsi ověřil v kolika km/hod se ta spojka rozpojí. Pokud při cca 20 km/hod, tak není co řešit, protože je to normální. Pokud při vyšších rychlostech, tak je něco špatně. Dokud tuto informaci nebudeš vědět, tak je zbytečné o čemkoliv polemizovat, respektive očerňovat servis, jak nekorektně se k tobě zachoval. Toto už tu ale zaznělo několikrát, tak nevím proč si pořád vedeš svou...
pepuz píše:tak to je super
A to je ten prodejce a servis MCH?
.....
castielo píše:tomkob1980 píše:Možná by bylo dobré, aby jsi ověřil v kolika km/hod se ta spojka rozpojí. Pokud při cca 20 km/hod, tak není co řešit, protože je to normální. Pokud při vyšších rychlostech, tak je něco špatně. Dokud tuto informaci nebudeš vědět, tak je zbytečné o čemkoliv polemizovat, respektive očerňovat servis, jak nekorektně se k tobě zachoval. Toto už tu ale zaznělo několikrát, tak nevím proč si pořád vedeš svou...
Neviem kde tu ociernujem servis, boli naopak velmi ustretovi. Pisem len co mi povedali a co si myslim o probleme ja. Nebudem sa tu s nikym natahovat lebo sa v tom nevyznam, mam na to svoj nazor, ale mozno sa mylim a japonci to skutocne takto vymysleli. A o nicom nepolemizujem ... stalo sa mi to 2x, raz necakane, druhykrat som to uz skusal cielene. Potom som uz neskusal, chcel som pocut nazor servisaka. Budem to testovat a uvidim. Amen
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 17 návštevníků