@forester: ja som to pochopil akoze celkovo v zabehu neist do vysokych otacok, ci uz kratkodobo alebo pernamentne takto jazdit na ceste. Knizka sice pise o kludnej jazde do prvych 500 km, predajca hovoril o tisicke, ale ani jeden z nich sa nezmienuju co to "kludna jazda" (okrem prudkeho rozbehu) je a co okrem maximalnych otacok (teda maximalnej rychlosti) su este tie "vysoke". Nikdy som nic nemal od novoty, takze neviem ako sa k motoru spravat. Ta 70ka mi pride este ako rozumna rychlost na zabeh, ale aj cestovanie.
Bude slnecny weekend, tak si spravim nejaky vylet 300 km plus minus a v ich zavere uz snad 90ka nebude na zavadu
Okrem rychlosti mam este jednu dilemu a to ohladom parkovania, mam ubytko v dome cez booking.com v nejakej hornej-dolnej a nechali by ste tam motorku zamknutu len na riaditka ? Ten vylet je viacmenej taky neplanovany lebo som necakal pekne pocasie, no a zatial nemam jedinu pomocku proti kradezi a nechce sa mi narychlo kupovat hocijaku gebuzinu, vydrzi motorecka v zapadakove jednu noc na mieste?
ci lepsia dajaka tesco retaz ako nic ? O alarmoch a kadecom uz mam precitane, urcite dojde na nejaku pomocku a uz ked potom moto slohnu, tak ju slohnu , ale kradne sa az tak ,ze lepsie ju vobec nenechavat ani pri dome na zahrade nezabezpecenu?