Je to nádherné.Rakúšania to tam majú všetko pripravené pre turistov.Cesta je v perfektnom stave,je to raj pre cyklistov a motorkárov.Edelweissspitze má 2571m.n.m.Parkovisko na Kaiser-Franz-Josefs-Höhe 2370m.Cez leto je tam skutočný nával,stáva sa,že autá idú hore v kolóne.Je neuveriteľné,že tam postavili parkovací dom a vylezú tam aj autobusy normálnej veľkosti.Za pekného počasia je krásny pohľad na najvyšší vrch Rakúska Grossglockner 3798m,samozrejme počas jedla z terasy reštaurácie.
Hore sa dostaneš po zaplatení mýta,ale odvezieš si zážitok na celý život.Ak sa tam raz vyberieš,doporučujem pridať pár dní a pár stoviek km a absolvovať aj passo Slelvio.Tam to už nie je tak komerčne ladené,ale ideš vo výške 2757 m.
Ja mám už po minuloročnej jeseni pojazdené prakticky všetky známe kopce v A,I,F a CH.Bol som aj na Col de la Bonette a to je neuveriteľných 2802 m.Na kolesách!! No a aby som ťa veľmi nelakoval,tak značka môjho približovadla je Audi
PS:Na takto ďaleké výlety sú tu na fóre iní - skutoční skútristi s veľkým S.
1973-Jawa 21,1975-Jawa 20,1979-ČZ 175,1986-Jawa 350,30 rokov bez 2 kolies,1982-2016 12ks os.autá,2016-nový začiatok X-max 250ABS