Mirus1 píše:Já se teda taky vyjádřím k GP s mým strojem. Skůtr koupen loni v březnu, první garančka po 500km, fajn,podle výrobce má být v 1000km, cena 900,-, vyměněny oba oleje, práce 30 minut, jinak nic. Pozvání na další v 3000km,manuál říká po 5000km, oleje jsem vyměnil sám, nikam jsem nejel, cena olejů 300,-, moje práce trvala taky 30min.
Přijedu nedávno v 5000km,dle manuálu a i kvůli záruce, opět jenom výměna obou olejů, cena 900,-. Pozvání na další GP v 8000km Podle manuálu až v 10.000km.
Takže, už na ně zvysoka se-ru, na otázku proč mě nezvou na garančku podle manuálu který mi sami dali, jsem dostal odpověď, že častější výměna olejů skůtru neuškodí, jenom prospěje Jo, neuškodí, ale prospěje jedině jejich finančnímu kontu, na které jim platím zbytečně já.
A to se ještě nezmiňuji o tom, jaké oleje mě tam chtěli nalít, to bych musel napsat jako další kapitolu mých garanček..
Bohužel, mám z toho jednání velice špatný, dokonce i zlý pocit, doufám, že to všude není podobné...
martin500 píše:Já nikdy tento problem neřešil tak nevím co by stím mohlo byt. Jde to ale z motoru jak je chladič a ne od kola. Pro me je to proste nejake drnčení ale předpokladam že oni budou vedet. Poslal jsem jim to mailem tak jsem zvedavej na vyjadřeni. Já garančku beru jako komplet seřízeni jelikož si součástky sedaji a ne jen doliti oleje a dotažení šroubu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků