pekne "janmestak", pekne, palec hore
to "zakoush" : gratulujem k pcx, super skuter.
1. kym je skuter v zaruke, servisne prehliadky som absolvoval v Honda servise. Inu navstevu pre poruchu alebo tak som nemusel chvalabohu absolvovat. No ja by som siel aj v takom pripade do Honda servisu, prave pre to aby nepadla zaruka. Su aj taky co na zaruku prdia a vsetko co potrebuje okolo scootu si dokazu spravit aj sami doma v garazi. Ja toto neviem, preto pokial je scoot v zaruke tak len origo servis, aj ked, bohuzial, za to tahaju nemale prachy.
2. oblecko mozno nebudes musiet kupovat vsetko naraz a hned. Predpokladam ze do mesiaca, dvoch, postupne podokupujes prave ca sa ti bude hodit, co budes potrebovat, na co budes mat momentalne prachy. Prilba rukavice, to netreba ani hovorit, bez toho sa na scoot sadnut asi ani neda.
3. pneu. ja som 2 sezony odjazdil na IRC. ano su viacmenej na hovno. ako myslim ze sa da naucit s tym jazdit. za normálneho pocasia, cize ziadne dazde, chlad, sa na nich jazdi povedal by som uplne normalne. Ale fakt su haklive na chlad a mokro, nedrzia proste, ale ak lietas po meste da sa na to zvyknut. Ak by som jazdil vela (co vidim ze asi planujes) a mimo mesto, tak by som asi siel do vymeny.
4. dve sezony som odjazdil s otvorenou prilbou. plati zas ze za normálneho pocasia uplna pohoda. mal som aj uplne otvorenu+plexi, mal som aj prilbu s odnimatelnou celustou - no tu som mal furt odňatú
, takze tak.
Teraz mam vyklopnu a spravil som dobre. Mam ju par dni tak vychytavam muchy ale je to fakt rozdiel. Ja osobne by som do integraly ani otvorenej uz nesiel. Nasiel by som si vyklopnu co mi bude vyhovovat. A obehaj si osobne kamenne obchody aby si vyskusal a aby si skusil ju aj dat pod sedlo. Ja som to podcenil a len tak tak sa mi vojde pod sedlo, kuuua fix
5. s variatorom a ani inými vecami som skusenost nemal - nemusel riesit, vsetko slapalo ako hodinky. Cize neviem povedat. Ale zase hovorim, ze s týmito vecami by som sa pocas trvania zaruky urcite obratil na Honda servis. Ono, aj ked si sikovny, nikdy nevies co sa ti moze / nemusi podarit a raz ked do toho servisu pojdes tak oni uzcite sikovny majstri hned budu vediet ze sa v tom niekto vrtal a s úsmevom ti oznamia ze padla zaruka.
To je moj nazor. Usmev na tvary a jazdi a jazdi