potkan píše:Nazdar chlapi, ak by to niekomu pomohlo či ventily robiť alebo nerobiť, včera som podľahol pokušeniu skontrolovať ich, keďže ešte robené nikdy neboli. Po dvoch hodinách zápasenia s plastami som sa konečne dostal k ventilom. A výsledok? Vôle ako z učebnice, na desatinu presne, nič nebolo treba nastavovať. Stav tachometra je 22 000km. Takže kontrola každých 4 tkm je podľa mňa vyložene zbytočná.
doncze píše:... s váhou PCX, jeho jízdními výkony a šíří originálních pneumatik, je úvaha o krajních hodnotách adheze podle mne trochu mimo mísu
billesik píše:Nazdar chlapi, blizim sa k 8000km, na prehliadke som bol len pri 1000km a uvazujem ci teraz ist alebo nie.
Olej si vymenim aj sam (naposledy bol meneny pri 1000, v serviske je interval 8000, tak sa cudujem ze niekto pisal ze meni po 3000), jedine tie ventily su moja vecna dilema, ze ci to nedat skontrolovat. Inak ale skutrik slape ako ma, jedine co som si vsimol je, ze pri pomalom rozbiehani v tej faze kedy z volnobehu zopne spojka a skuter sa da do pohybu, tak to skutrom trasie. Ked je studeny motor je to vyraznejsie. Ked sa rozbieham prudko tak to netrasie, ale ked uplne pomaly tak ano. Co s tym viem urobit a v com moze byt problem ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků