Zdar človíčkové.
Tak se s vámi chci podělit o zkušenost, která mi nebyla zrovna příjemná. Není to tak dávno, co proběhla skůtršňůra v Práglu. Nablýskal jsem leonida,aby byl co nejkrásnější a vyrazil jsem.Projíždím po silničce za Uhlířskejma Janovicema směr Sázava a při výjezdu z pravotočivé zatáčky co nevidět........30 cm vysoká kopa hnoje. Při své standartní rychlosti 75 km jsem to sice ubrzdil tak, že jsem se nevymlel,ale stejně jsem do toho vlítnul. Jak leo asi vypadal, to si každý domyslí. Vzteky jsem byl bez sebe a na poli 50 m ode mě se mohli dva pitomci v montérkách opřený o traktor potrhat smíchy.
No, ale to bylo dřív. Dal jsem to sem kvůli včerejšku. Jedu si to z práce domů, a ve své oblíbené rychlosti projíždím opět pravotočivou mírnou zatáčku před Vápenným Podolem směr Seč.Jsem mírně nakloněn a najednou mi ulítlo přední kolo do smyku. Hned na to i zadní. Nohy na zem a vyrovnávat,vyrovnávat. Lea jsem nepoložil, ale na tom rozsypaným obilí na silnici jsem se dostal až do protisměru. Klika, že tam zrovna nic nejelo.Je to využívaná komunikace pro kamiony s cementem.
Takže..........spousty kilometrů bez podobných zážitků vám přeje Max. Na to obilí radši nějak myslete. Je ho na silnici spousty a jízda po něm je jak na kuličkách.
:thinking: :thinking: