od Cpujky » 27 bře 2008, 17:01
[quote=ohka]mám po ruce návrh smlouvy z Kooperativy, protože jsem si to nechala vypracovat,tak to z něj opíši.
,,Sezonní pojištění na dobu 1.4.-31.10. Pojištění zahrnuje poškození, zničení jakoukoli události a odcizení celého motocyklu, nebo jeho části. Po zbytek roku se pojistka vztahuje na odcizení celého vozidla, nebo poškození či zničení jakoukoli živelnou události.
Spoluúčast 5%, minimálně však 5 000 Kč. Roční pojistné činí 8 004 Kč.
Toto je pro Majesty 250 r.v. 2002 Jelikož mám u Kooperativy životní pojistku snižuje se tato částka na 6 801 Kč. "
Tak to je asi vše, co bych k tomuto tématu mohla napsat.[/quote]
No 8 tisic za 6let starou 250 se mi zda hodne. Kdybych pocital,ze ma cenu 40 tisic,tak za 5 let zaplatis jeho cenu. Myslim ze to nema cenu resit. Myslim si, ze skutry se moc nekradou (teda ty kolem 250), pokud bych sel do noveho Burgmana nebo Silverwinga (200tisic a vic)tak bych o tom mozna premyslel,ale nevim nevim. Verim, ze pokud budu v nejake nehode,tak ja nebudu vinik (teda v to doufam) a skodu zaplati pojistovna kdo za to bude moct.
A pokud se jedna o "vyrazne" skutry (treba Ohcina zlata Majesty, nebo treba Jazzyny v CR)tak nemam moc strach. Kdyby se takovy skutr ukradl,tak si myslim, ze v CR se najde (neoplati se to prestrikavat atd) a cenu to odvezt za hranice se taky neoplati
Naposledy upravil
Cpujky dne 27 bře 2008, 17:04, celkově upraveno 1