[quote=tom.boy]Navigaci můžeš mít zadarmo, ale to už tu proběhlo. Potřebuješ jen mobil kterej to podporuje nebo pda, jedinej náklad je tedy gps anténa, u některých pda už ani tu anténu. Já mám N70, v ní TomTom a jsem úplně spokojenej. Nemusíš to používat, ale někdy se to může hodit, i zachránit život. Já loni v zimě zahučel s autem do lesa někde u český lípy, nevěděl jsem kde jsem, byla tma, sněhová vánice a já tam byl sám, široko daleko nic. Nemít navigaci, hledali by mě dlouho. Naštěstí mi nic nebylo, ale kdybych měl zlámaný nohy nebo něco podobnýho, umrznu tam. Představ si situaci, že přijedeš k nehodě a nebudeš znát nejbližší město nebo vesnici a někdo bude rychle potřebovat sanitku, jak jim povíš kde jsi? Možná navigace není třeba, ale rozhodně se někdy hodí. Nedám na ní od tý zimy dopustit. Neber to nijak osobně.[/quote]
Mas pravdu ze ti to tobe nebo jinym muze zachranit zivot,to je urcite pomoc,ja jen si myslim ze to neni vec ktera je nezbytna(na skutru)do auta bych to koupil svoji 1/2 aby trefila do obchodu atd.nejak ty zeny maji spise orientacni nesmysl,tak by ji to asi pomohlo
jinak nic ve zlem sranda musi byt :cyclops: