od Balu » 25 črc 2008, 17:12
Mám navigace dvě, jednu do plechovky a to Mio 710+ a pak v Nokii 6110 Navigator. Obě jsou fajn, jen v mobilu bohužel mám "jen" ČR, SR, PR, snad Maďarsko a určitě pobaltské republiky, což mi moc játra netrhá. Po ČR Mio i Nokie fungují dobře, jen jsem měl problém, jak navigaci užívat na skútru, protože na mém SHáčku není moc placú, jak ji umístit. Nakonec jsem to vyřešil tak, že mobil mám v kapse od bundy a sluchátko do ucha. Je to praktické, protože až na výjimky se stejně na displej nedívám a řídím se podle hlasové navigace, nevýhoda je, že např. při cestě do Jedovnice se mě po pár hodinách sluchátko v uchu v přilbě přeci jen "ozývalo", prostě jsem ho cítil. Ale je to lepší než nic a na navigaci jsem zvyklý. Teď jedu na Západ a pokusím se to vyřešit podobně, jen s tím rozdílem, že do kapsy strčím Mio, jen nemám zatím vyzkoušené, že se mi tam vejde.
Honda Gold Wing GL 1800, 87 kW, černá perleť, r.v. 2006, spotřeba 5,5 l/100 km, Honda SH 300i, 20 kW, černá perleť, r.v. 2007, velké plexi, kufr Honda, spotřeba 3,3 l/100km.