Stojí to pro mě za podělení se se zkušenostmi,kdy se člověk cítí jako blbec (líbí se mi to označení "lama")
.
Když jsem 6.6.08 jel s ohkou,fiiloo a s Taem na sraz do Krkonoš,přijeli jsme na Benecko už potmě po 22:00 hod. Dědina roztahaná po celých Krkonoších, v obci jsme na silnici potkali jen divočáka :stare:.Kdyby neměl fiiloo navigaci,asi to hledáme doteď!
Tehdy jsem se rozhodl,že si ji musím bezpodmínečně velice rychle pořídit B).
Tak jsem jednu potvoru koupil za devítku. Byla pěkná,měla umět prohlížet fotky,poslouchat music,a já nevím co ještě,ale měla jednu zásadní chybu:nešla zprovoznit navigace
!
Tak jsem ji šel zreklamovat.Bez problémů mi ji vyměnili za jinou značku. Vybral jsem si Sony NV-U93T,prý pro náročné uživatele :thinking:.
Pravda,do Prahy na šňůro nás přivedla,však jste nás tam viděli :rolleyes:. Jenže přesná adresa tam šla zadat jen pro Prahu a (na zlost Pražákům
) Brno.Jiná města a obce NIC
! Název obce,ulici, ale číslo NE! Jedna zásadní věc,která by měla varovat případné zájemce o tento zázrak pro náročné uživatele:
NELZE v ní
ZADÁVAT SOUŘADNICE !
Tak jsem se vztekl a šel pokusit se ten zázrak vyměnit za jiný výrobek.Když jsem prodavači slušně vysvětlil,
že mi prodal autoatlas za 8000,- Kč,tak se sice chvíli kroutil,ale nakonec povolil a dal mi MIO C720b. Je to oproti té Sony taková jakási hračka,která zase umí cosi přehrávat ( pro mě naprd), ale
může to zadávat souřadnice :rolleyes:!
Vím,že to je diskuzní příspěvek na pozdní hodinu dlouhý na čtení,ale berte to jako upozornění pro lidi stejně "technicky zdatné" jako jsem já.Nebýt ochoty prodávajících v Elektroworld, asi bych ten krám za takové hříšné peníze vzteky rozkousal
!!!