Tak jsem se vrátil z garnčky, jednalo se o druhou (6000 km) a říkal jsem si že když je to ještě v záruce, budu si platit pouze olej a filtr, jenže v servisu kde jsem skůtříka kupoval na mě vybafli 1830,-
, to jsem čučel, prý že oni si neúčtujou práci pouze za první garančku (1000 km) a tu druhou si zaplatit musím, i když je to v záruční lhůťě, takže 550,- jsem dal za olej a filtr a 1280,- za 2,5 h. práce, což se mi zdá fakt za výměnu oleje a filtru dost, hlavně nevím, co na tom 2,5 h servisák dělal, v autě to mám do 30 min. Chtěl jsem i seštzelovat ventily, ale řekli mi, že vůle ve ventilech byla v pořádku a to že nedělali. Příští jaro budu mít po dvouleté záruce a mám pocit, že už mě tam neuviděj, to si raději ten olej vyměním sám.
Když jsem se vracel domů, mám pocit, že podlaha, kde mám nohy trochu vybruje od motoru,mám pocit že předtím to nedělalo, když jsem dojel domu, normálně mě brněli chodidla, by mě zajímalo, co s tím dělali
volal jsem tam a řekli mi, že to není možný, že jen měnili olej a filtr a není možný, aby něco bylo špatně, což si říkám taky, ale ta vybrace v tý podlaze je a před garančkou nebyla. Dnešní den vidím jako den na h*v*o.