Diskuze o čemkoli.
26 bře 2011, 19:10
A je to konečně opět tady!!! Zítra v 7:30 ráno začíná první závod sezóny a to v Australském Melbourne. Loni se mi podařilo jeden závod navštívit a to konkrétně v Maďarsku na Hungaroringu
http://www.skutrportal.cz/285-f1-hungaroring.html . I letos bych se rád alespoň na jeden závod podíval a v hledáčku mám: Itálii, Německo nebo opět Maďarsko. Takže pokud by se někdo rád podíval na velkou cenu F1, tak je tu určitě prostor k diskuzi

Záměrně tohle téma zakládám ve Volné diskuzi, protože ještě nevím, zda a popřípadě na kterou Velkou cenu se vydám. Každopádně na zítřejší ráno už mám nařízeného budíka
27 bře 2011, 11:37
AHOJ WICTORE, JÁ JSEM SE TAKÉ DIVALA NA F1, ALE MOTO GP TO NENÍ. MOHL BY JSI ZADAT VOLNOU DISKUSI I NA TOTO TÉMA?

MIMOCHODEM V F1 FANDÍM MASSOVI, ALE 9 MÍSTO NIC MOC. A TY FANDÍŠ KOMU?
OPĚT VYHRÁL VETTEL, ASI TO DOPADNE, JAKO LONI, ALESPON TO TAK ZATIM VYPADA, ZE RED BULL BUDE MIT ZASE NAVRCH.
10 dub 2011, 11:48
Tak opět vyhrál Vettel, jak jinak.
10 dub 2011, 11:50
jj jede mu to už 2 sezónu dobře!

Škoda jen, že Mercedes (Schumacher a Rosberg) má i letos auto nekonkurenceschopné .... alespoň zatím
10 dub 2011, 11:58
pomalu začínám mít pocit že jsou formule 1 čím dál nudnějším závodem. V TV závod dlouhý, každou sezonu vymýšlí jak udělat závod zajímavější různě se upravují pravidla zastávky v boxech apod. má to kýžený výsledek? nemyslím, když to srovnám s motogp, kde je závod mnohem plnější předjíždění, adrenalinu atd. nevím jen tak jsem napsal co si o F1 myslím a pokud by v jeden čas dávali F1 a motogp, určitě přepnu na motorky, kde bude ke koukání mnohem víc a za kratší dobu.
I když jsem měl možnost naživo navštívit F1, kdy to bylo naprosto fascinující. Tady přecejen mluvím o TV
10 dub 2011, 12:17
No právě jak může výrobce limo vytvořit tak skvělé auto, konkurence se jen kouká, posílá stížnosti. Vypadá to, že s obhajobou titulu to myslí zcela vážně. Uvidíme jak to dopadne příští týden v Číně.
Pokud se týká srovnání Formule 1 a Moto GB, jednoznačně jsem zastáncem motorek. A už se nemůžu dočkat VC Portugalska, počítám jen týdny, kdy opět uvidím co provede Rossi a jak dopadne náš Abája? I když Hondy mají hodně navrh, ale to patří do jiné diskuse viz. Moto GP 2011. Tak pardón, jestli působím rušivě, jen reaguji na to co napsal Tom.
Stále fandím Massovi, z dneška to bylo páte místo, tak je to lepší než minule.