od Mr.Voza » 28 črc 2013, 13:38
Nahodou jsem narazil na tohle vlakno. Nedavno davali v TV film, ale na jeho nazev si nemuzu zaboha zvpomenout. Koukal jsem na to jenom proto, ze to mela pusteny pritelkyne. Skutr tam byl teda jenom chvili. Bylo to nataceny myslim mimo jinyho i v Praze. Nejaka princezna z kralovsky rodiny tam vzala roha, protoze ji stvalo, ze ji furt hlidaj tatovi agenti. Pak tem agentum ujizdela s nejakym typkem myslim na Vespe, nebo co to bylo za skutra. Ten typek byl shodou okolnosti jeden z tech agentu, ale to ona nevedela. Pak spolu jeli (uz ne na skutru) myslim do Londyna na Love Parade, taky tam byli nejaky bungeejumperi, nejakej smazka je cestou okrad, zabouchli se do sebe, vyspali se spolu, ona pak zjistila, ze je agent, tak se pahadali... proste typicka americka hovadina... kdyby jste si nekdo vzpomel na nazev, tak sem s nim
ja si fakt nevzpomenu
edit: Uz viiiiiiim:
http://www.csfd.cz/film/133560-hon-za-svobodou/4.8. edit:Ještě jsem včera viděl Maragaskar 3 - tam se taky honili na skůtrech, jedna borka tam měla hustě vytuněnou Vespu a jizdu na ní měla fakt krutě zmáknutou.
Pak tam taky jedna tlustá mědvědice v růžový sukni předváděla na nějaký silniční mašině vostrej stunt... a taky jí to docela šlo
Naposledy upravil
KYBLOS dne 08 úno 2014, 09:53, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP