Nenutím tě Milane aby jsi snižoval nikotin, to je tvá osobní věc. Jenom jsem upozornil, z vlastní zkušenosti, že při velmi pozvolném snižování to tělo nepozná, nevyžaduje a o nic nepřijdeš. Navíc to je výrazně levnější a o to ti jde, ne? Nehledě k tomu že to je silně návyková látka a pokud je na ni tělo zvyklé, tak ji nekompromisně vyžaduje. Navíc jejím vlivem dochází k hypertenzi a ta nás přepadá v každém věku.
Zaujalo mě proč mícháš 36 a 0, když za mírně levnější peníz máš hotovou 16tku? Teď mám na Vánoce objednáno z němec 2 x 1000ml a to mám také přes rok...
Trabuk: Jo, už asi rok jedu také přímo do plic i když jsem se tomu dlouho bránil. Není ale poměr PG/VG 20/80 už moc? VG je nositelem "kouře", ale PG zase chutě. Není ta chuť už moc potlačena? Já teda jedu klasicky 50/50. Momentálně motám 0,3 nerez na 0,6 Ohm a topím tomu 15-20 W. Podle nálady.
Já již všechny bateriové gripy odboural a celá má výbava je na vestavěných Li-Pol bateriích. Víc mě to vyhovuje, s bateriemi jsem se otravoval roky.
Zdravím Saimone, tak ať to dýmí!!!