milan.blazek píše:Tak se taky pochlubím, začínal jsem vyměnitelné hlavy které furt tekly a sílu 24mg. U toho jsem vydržel 2 roky. Pak jsem začal motat kantal a přešel jsem na nerez a jedu už jen na teplotu a sílu 18mg. Vapuju hlavně kvůli penězům - mám za cíga dávat měsíčně skoro 4000.- nebo cirka 400.- za liquid? To je znát, příchutě si už taky míchám vlastní. Na druhou stranu stejně nic neušetřím, protože to jsou atíky, módy, stále chce člověk zkoušet nové. Taky si budu muset dát s nákupem novinek pokoj
Milan_Tapatalk
milan.blazek píše:milan.blazek píše:Tak se taky pochlubím, začínal jsem vyměnitelné hlavy které furt tekly a sílu 24mg. U toho jsem vydržel 2 roky. Pak jsem začal motat kantal a přešel jsem na nerez a jedu už jen na teplotu a sílu 18mg. Vapuju hlavně kvůli penězům - mám za cíga dávat měsíčně skoro 4000.- nebo cirka 400.- za liquid? To je znát, příchutě si už taky míchám vlastní. Na druhou stranu stejně nic neušetřím, protože to jsou atíky, módy, stále chce člověk zkoušet nové. Taky si budu muset dát s nákupem novinek pokoj
Milan_Tapatalk
Milan_Tapatalk
milan.blazek píše:.... protože to jsou atíky, módy, stále chce člověk zkoušet nové. Taky si budu muset dát s nákupem novinek pokoj Milan_Tapatalk
Baharis píše:milan.blazek píše:.... protože to jsou atíky, módy, stále chce člověk zkoušet nové. Taky si budu muset dát s nákupem novinek pokoj Milan_Tapatalk
Ano, to je důležité. Umět si říct dost!!!
Jinak k ceně provapovaného liquidu. Když vezmu mou bázi, určitě patřící k těm lepším, tak při spotřebě 5ml/den v tvé verzi 18mg to opravdu vychází na 405,- CZK na 30 dní. Ale já míchám rovným dílem 0mg a 3mg = 1,5mg. A cenově se dostávám na 157,- CZK
Zkus to po měsíci snižovat o jeden mg a uvidíš že nikotin vůbec nepotřebuješ.
BTW: Citovat svůj vlastní příspěvek (a ještě dvakrát!!! ) asi není to pravé ořechové....
Karel93: Mé příchutě mám vyjmenované o stránku zpátky.
EDIT: Má momentální sestava
Trabuk píše:Taky jsem tahal na EGO gripech 24 mg/ml...teď měsíc tahám Aspire Cleito, začal jsem si míchat sám a jsem na 1,2 mg/ml, tahám do plic PG/VG 20/80 (lepší mraky)......mechanika mě už nestačí (chtěl bych si měnit W a kdyžtak dát MTL, abych prostor moc nezahulil ), tak jsem si objednal Aliena s TFV8 tak jsem zvědavej......někdo s Alienem zkušenosti?
http://www.okprodej.cz/sada-smok-alien- ... erno-zlata
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků