CONT: Samozřejmě že znám, skoro všechno železo mám odtud. Jenom vatu, drát a liquid beru zaručené u nás. Nepřál bych nikomu platit, co jsem tam už vrazil. To jsou pořád nové, hezčí a kvalitnější věci a všechno bych chtěl. Je to na palicu. Ale letos jsem se zasekl a řekl dost - mám stopku. Vidíš na fotkách výše, co toho mám a používám jenom málo z toho.
1914: Donedávna jsem používal Kanthal_A o síle 0,3mm s hodnotou 19,7 Ohm/1m. Teď mám asi dva měsíce namotaných deset RBA hlav nerezovým drátem 0,25mm s hodnotou 15,3 Ohm/1m. Motám 7 závitů na 2,5mm vrtáček s výsledným odporem 1,2 Ohm. A jenom zhruba po 14ti dnech vypaluji a měním vatu.
Vatu používám "MUJI Japanes 100% Cotton" v aršících 5x6 cm. Také se to vyvíjelo, až jsem se usadil tady. I proto že oboje má v nabídce kuřákůvsvět a když něco objednávám mám to za jedno poštovné.
Snažil jsem se pořádat v Hodoníně srazíky, kdy jsme si vyměňovali zkušenosti a ukazovali své setupy a nové věci. Moc se to neujalo. Párkrát jsme se ještě vloni sešli a šlo to do ztracena. I z Kyjova dojížděl jeden mladý vaper. Na motorce. Ani nevím co to bylo, ale vydal krásně. Nějaký Harley či co...
EDIT: Našel jsem foto z r. 2013 kdy jsme se sešli na Budvarce. Je to ten mladý vlevo vzadu. I přilbu tam má.