od sigi » 20 led 2013, 21:50
Já to nemyslel zle....jen jsem chtěl napsat že i já zkoušel přestat ruznymi náhražkami.Tenkrát mi moje dívka spanila koupila žvykačky abych přestal kouřit no a já na to kašlal.Asi po měsici mi to bylo blbý,dala za to asi 400 korun,tak jsem si jednu vzal tak 500m než sem k ní dojel.No a vystoupím z auta a ucitím mdloby,zažala se mi točit hlava....tak jsem to vyplivnul,vzal si krabičku a čtu negativní učinky, a už to jelo,právě mdloby,zvracení,nespavost....no já nevěřil,to se pak nedivým že člověk přestane kouřit....když mu je porád blbě.....prostě když chci přestat tak to musí být v hlavě...že fakt chci a pak to jde.... ale já vím mě se to kecá...už to mám za sebou,ale pamatuju si moc dobře ty chvlle kdy mi šla huba šejdrem když jsem od vedlejšího stolu ucitil znamý to kouř cigaret značky davidov....jo jo....Tak hlavně že je snaha....ta se cení....No s tim jídlem....tak to nevím....to mám taky v hlavě....chci přestat...a porád žeru....ach jo....pak zase cvičím a to je začarovaný kruh....Tak ještě jednou at se vám všem podaří přestat....
Zdar