Skútr / moto: KM YM125T-U mé ženy já jsem mehanick...
Re: ELEKTRONICKÁ CIGARETA -DÝMKA
12 led 2012, 10:45
Vyplatí se zakoupit,sadu dvou cig.,páč máš vše náhradní... Jak jsem již psal,záleží,kde nakoupíš.Každý prodejce má svého dodavatele a těch je.......a podle toho se odvíjí,kvalita atd. Jednoznačně, ti každý doporučí prodejce,kterého sice nemá doma,ale který je známý svou kvalitou a jednáním....
No já sem nakoupil zde: http://www.nc.cz/elektronicka-cigareta- ... 42203.html Stálo mě to cca 1400 kč, ale v těch 14ti stovkách je i jedna 20lm náplň Marlboro. Takže jen cigarety vyšly 1 ks na 600 kč. To mi přijde jako dobrá cena
V balení je i nabíjecí příslušenství atd. viz.
Balení obsahuje: 2x kompletní e-cigareta eGo-W černá (včetně 2ks cartomizérů, 2ks 1100mAh baterií a 2ks krytek s klipem) 1x nabíječka 220V 1x USB nabíjecí kabel 1x lahvička s jehlou pro snadné plnění 1x český návod
Kupoval tj. platil jsem to na místě, takže nevím jak jsou na tom s dopravou. Kolik to koštuje atd... To jsem nezjišťoval. Není to zrovna ta cigareta, kterou máš vybranou, takže pokud chceš opravdu jen tu co jsi uvedl na odkazu, tak si tohodle příspěvku nevšímej.
12 led 2012, 13:03
Jasně pokut jsi spokojený a vše funguje jak má,je to nejlevnější,co jsem našel a jejich stránky sleduji. Kupoval ji i kluk FF-clubu a taky je spokojený...... JINAK TADY JE SLOVNÍČEK, PRO NOVÁČKY- CO JE CO..- http://www.svetecigaret.cz/slovnicek-pr ... -e-kuraky/
Skútr / moto: zatím bez skútra
Tuning / úpravy: bez tuningu
12 led 2012, 17:08
jsem se bohužel zaregistroval aš po objednávce myslel jsem ze to bude součástí objednávky jak to chodí někde jinde. ale co. není všem dnum konec. jinak jsem zvědavéj. v práci moc nekouřím a doma jó a moc ale v bytě nikdy. jó a zaregistroval jsem se na fórum ecigarety... mám ted měsíční útratu na limitu 800. tak snad se vejdu.
Já budu kupovat druhou sadu 2x eGo-W manželka je do toho zapálená a chutná jí to, tak abychom jsme měli oba náhradní. K tomu nějaké cartomizéry a liquidy (lesní směs, vanilka, citrus mix apod.) Už začínám pokukovat po tuningu a to to hulím 3 dny - chytlo mě to pekelně
Naposledy upravil RHON dne 12 led 2012, 22:06, celkově upraveno 1
12 led 2012, 21:26
Tak ti prodám grip a ušetříš....
jinak kdyby měl někdo zájem o grip s 2500mAh baterii v modré barvě... Nabíjí se normálně eGe-W nabíječkou. Je dobrý do dílny a pro takové domácí kouření Cena je 450,- + pošta s krytkou a náustkem + 150,- Baterie je v něm nová. Jinak se do něj dá dát i z vykuchané baterie z notebooku Vydrží déle,ale hlavní předností,je že náhradní baterie se dá podle kapacity koupit od150-200kč Při poklesu napětí u org. bat. dochází i k poklesu hiltu-dýmovosti,oproti silnější bat. Jinak se dá nejlevněji koupit - org.- bez baterie- http://lepsicigareta.cz/grip-bw510-n-c3 ... 510n-i315/