Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Ahoj. Tak jsem dnes po 14 denní pauze,co se mi hojila provrtaná ruka na těto dýmce,kdy jsem silně pokakal postup a chtěl vše honem,honem... opět do ní pustil,páč mi to nedalo,že by tuto potvůrku nedodělal... :woohoo:
Proto jsem pro vás natočil toto video, že skoro nic,není nemožné..
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Jednou sám vidět je lepší, než stokrát slyšet.... ------ Řekni mi a já zapomenu. Ukaž mi a já si zapamatuji. Nech mne to dělat, a já pochopím... -----------------------------------
Od soboty 25.2.2012 ještě furt nekouřím. Ale jestli zase třeba začnu ( protože pořád mě to občas silně táhne k tý krásný chvilce s kafem a cigárkem ), tak určitě ne "normální" smradlavý a drahý cigára, ale nechám si vyrobit nějakou spešl dýmku od toho sakra talentovaného výrobce z Podkrkonoší !!! Howgh.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Jednou sám vidět je lepší, než stokrát slyšet.... ------ Řekni mi a já zapomenu. Ukaž mi a já si zapamatuji. Nech mne to dělat, a já pochopím... -----------------------------------