eddie29 píše:Kluci, mel tu nekdo liquid manta buble gum? Jak to ma chutnat? Myslel jsem ze to bude ovocny a je to hnusnej menthol:-(
Ahoj. od Manty jsem jich par vyzkousel a nebyly spatny.... buble gum jsem teda nemel vetsinou tabakove....
Jednou sám vidět je lepší, než stokrát slyšet.... ------ Řekni mi a já zapomenu. Ukaž mi a já si zapamatuji. Nech mne to dělat, a já pochopím... -----------------------------------
Já míchám takže už tak kupované liquidy nekupuji, ale někdy jsi je taky koupím jen tak na vyzkoušení... Tuhle jsem si namíchál mix mentol a to byla sílá že i po pár prásků jsem měl i ucpanej nos krásně uvolněnéj. mentol kouřím jen když jsem nastydlej a někdy i dochucovadlo k ovocným míchačkám... Jako třeba jahoda s mentolem co jsem si ted umíchál je dost dobrá. Krásná osvěžující chut i vůně
Jednou sám vidět je lepší, než stokrát slyšet.... ------ Řekni mi a já zapomenu. Ukaž mi a já si zapamatuji. Nech mne to dělat, a já pochopím... -----------------------------------
Zdar e-huliči. Viděli jste dnaska ve zprávách na Prima famili tu reportáž o e-cigaretách. Berou to (nějací úředníci) jako kouření normálních retek, takže se může e-hulit jen na místech pro kouření a můžou za to dát i flastr (jak e-kuřákovi tak provozovateli restaurace atd.). Tak si říkám, že já nekouřím e-cígo, ale používám inhalátor. Jak se na to díváte?
Čau skutráci a ahoj dědo! Tak jak v nové práci? Hlavně aby tam byl super kolektiv a aby tě to bavilo Tak jsem si v neděli objednal lavinku nini 2x1200mah když jste jí tu furt chválili a k tomu 510xl. Dnes mi přišla do práce tak teď nabíjím a už se těším testováááát!
Bylo: Maxon forcer 50 čínská autokelly raketa, lehký tuning, najeto cca12000km bez jediné vady či závady!!!
Ahoj, tak v práci fajne parta , je to pro mne nové,ale některé věci jsou zajímavé....čas vše ukáže... Jinak MiniLT, je dobrá volba,poznáš sám,je to super-pokouřeníčko...
ahoj vsem... tak dneska me prisel clea echomizer 1,7 ml od hangsen.cz.... paradni vecicka... zitra dam fotky... jinak dedo pekna jmenovka na gripiku a preji v praci mnoho stesti
Tak jsem repasoval, mou první dýmku, na které, jsem prakticky začínal laborovat,jak na to. Zatím čekám, na další modely a také jsem nastoupil, do nové práce, kde je možné ,pokut by někdo měl zájem, za 30Kč vytvořit toto- LASEROVÁNÍM.