dekuji dedo... a doufam ze bude v pohode... vydal jsem se z penez a od dalsiho mesice snad uz budu setrit
Jednou sám vidět je lepší, než stokrát slyšet.... ------ Řekni mi a já zapomenu. Ukaž mi a já si zapamatuji. Nech mne to dělat, a já pochopím... -----------------------------------
nejkrasnejsi na tom je jak kazdemu rikam jak me ekoureni setri penize
Jednou sám vidět je lepší, než stokrát slyšet.... ------ Řekni mi a já zapomenu. Ukaž mi a já si zapamatuji. Nech mne to dělat, a já pochopím... -----------------------------------
radata 600 kc za baze a aroma jde.. to ja dam vzdy min. 1200. jinak dirty bazy pouzivam na tabakove aromata a pover smoke na ty ostatni.... v lekarne jsi kup plastove lahvicky s kapatkem a uzaverem. u nas stojeji od 4,5 - 8 kc/ks 25 ml.
Radata tak to já taky... člověk by furt kupoval ale kdo by to platil...
Tak známý, v Tabáku v HOŘICÍCH, prodáva e-cíga atd. bude mit i LavaTube za inter. ceny / od lepsicigareta.cz /a ješte dá i nějakou slevičku. Tak ti z okoli at víte....
Dneska jsem měl dylema... nevěděl jsem z čeho dřív kouřit Jestli ce2 510 turbo nebo xl ultimate bílí nebo zelený
z ceho driv.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
PumaDedek píše: Tak právě PPL-ka dovezla mamině k MDŽ...dárek- MiniLavaTube...
Tak já jí budu mít zítra
Tak pak hodím nějaké fotky dědo...
A chtěl bych se zeptat kolik V dávás do ce2, Wčka, c312 3,5 ml a do echa vaty'????
Vargas to jsi mněl počkat až bude MINI LAVA ta líp padne do ruky což ti dědek může potvrdit. Tak jsem se taky naštval a začal jsem z výrobou hulící krabičky tak doufám,že se zadaří nerad bych to zakřiknul.
..tak mamina jede jako fík, šmakuje a povídá " to je nebe a dudy an 4-4,2V " Jede buřtíka a vněm je C2-krátká ,ale obsah buřtíka je 2ml Jinak co já jsem skoušel W-carty,tak v poho na 4- 4,5V. Ono co kart to jiný odpor, prostě některému stačí 4V a některému dám i 4,8V...to záleží na kuse. Na org. eGo-baterii mi jeden cart špatně čudil=málo žhavil, tak jsem mu nandal 5V a dýmal jak Tušimice Vatu, na tu opatrně, skusil bych od 3,6V a přidával dokut to nebude chut,jak má být..... ....ale asi víc jak 4V bych do ní nepouštěl. Mno větší lava má výhodu,že v ní honím baterie z notebooku,za dáčo...v mini stojí baterie asi 150,- a má "jenom" 900mAh...ale je lepší do ruky.Není to taková roura....