6234 nemá makro ? fotky hrůza ))) Jinak jsem tuhle e-go dal pod stromeček,tak jsem zvědavej jestli na to dotyčná osoba přejde... Ze začátku to spíš zkoušel každej nekuřák a chutnal kávovou náplň ))) Ještě máme marlboora,tak uvidíme Hezky si s tim hraješ ))
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...
tak jsem od včerejška taky majitelem eGo-W a zatím musím říct že pecka! Občas se mi stane že je ten kouř dost teplej když tahám a párkrát už mi trošku zůstalo na rtu,ale přisuzuju to ovocným náplním. U camelu se mi to ještě nestalo:-)
tak teplý je to,když taháš moc rychle,musíš pozvolna a dlouhý potahnutí. Jinak pokut ti ti občas prskne,tak máš kondenz na kontaktech baterie a je třeba cartom... odšroubovat a vyčistit uchoštourem Jinak jukni na rady na forum,co jsem sem dával odkaz,tam se nejen tyto problémy řeší
jinak kdyby měl někdo zájem o grip s 2500mAh baterii v modré barvě... Nabíjí se normálně eGe-W nabíječkou. Je dobrý do dílny a pro takové domácí kouření Cena je 450,- + pošta Baterie je v něm nová. Jinak se do něj dá dát i z vykuchané baterie z notebooku Vydrží déle,ele hlavní předností,je že náhradní baterie se dá podle kapacity koupit od150-200kč Při poklesu napětí u org. bat. dochází i k poklesu hiltu-dýmovosti,oproti silnější bat. Jinak se dá nejlevněji koupit - org.- bez baterie- http://lepsicigareta.cz/grip-bw510-n-c3 ... 510n-i315/
Tak jak píše PumaDědek, chce to vytřít Cartomizer, popř. náustek, kde se může srážet kondenzát, pokud před ukončením potažení nevypneš tlačítko baterie. Jinak jsem se taky pustil do rozborky Cartomizeru a suchého pálení, jde to v pohodě dle návodu na uvedeném foru. Carty mám dva téměř měsíc a bez problémů šlapou. Jsem s tím moooc spokojený. A mimochodem dával jsem krabičku denně, teď potahuju jak chci a když hodně tak vytáhnu 1 ml za den, takže ze 2.000,- Kč za měsíc jsem se dostal na nějakých 250,- Kč. Že já vůl do toho nešel dřív .
Jáý to tady sleduji od počátku. Sice nekouřím, ale kupuji 4x karton měsíčně ženě. Teď začla o tomto uvažovat, tak snad jí to sedne. Chci se zeptat zkušenějších - jaký typ "nikotýnu" by jste mi pro ní doporučili, když kouří LM slim extralight? Nebo aspoň rady, jak je to s tou sílou? Díky za rady