Kamčáku až tě tento systém přestane bavit což bude hodně brzo bych ti mohl vyprávět pro začátek ti můžu říct jedno prozatím si neochutnal jak šmakuje liqid,protože z tohoto cartu jdou jenom pachutě prostě to nefunguje jak má týden jsem se s ním trápil a nakonec šel do šuplíku na nervování už jsem moc starej a hlavně chci kouřit a né se v tom vrtat a štelovat tank nahoru dolu aby liqid vůbec tekl no nic tak až si budeš chtít zakouřit tak si kup clearomizer xl ultimate v tomto nářadíčku si teprve zakouříš.
Jinak pumadědku máš krásné zbraně jo a co ten tabáček 3*5 už jsi objednal a ochutnal mně tedy šmakuje víc jak camthel je víc tabákový,ale chutě máme každý jiný.Před 4 dny jsem míchal od inawery karamel a musím říct povedlo se na podruhé,poprvé jsem si myslel nakapu trošku víc at to má šmak a to byla blbost bylo to sladký jak hovno z nutrie tak jsem podruhé dal na 10ml 10 kapek a ted to nemá chybu,příště se bude testovat RY-4 ten mně taky chutná od dekangu tak mu zkusím trochu zakonkurovat.